Reactie toevoegen

OCS+ Steelcase aanwezig op Design District 2018

Nieuws
373 keer gelezen

Op 6,7 en 8 juni is het weer tijd voor hét jaarlijkse evenement op het gebied van interieurdesign: Design District*. In de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zullen zowel de gevestigde namen als jonge ontwerpers hun beste producten laten zien. Kom in contact met je vakgenoten en laat jezelf inspireren!

Via deze link heeft u de mogelijkheid om uwzelf te registeren. Vul uw gegevens in en ontvang een voucher om het evenement gratis te bezoeken. Registratie is mogelijk tot maandag 4 juni.

*Design District is het beste vak evenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen. 

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. 

TwitterFacebookLinkedIn
Back to top