Reactie toevoegen

Steelcase Inc. neemt Orangbox Group Limited over.

Nieuws
1029 keer gelezen

We zijn verheugd met het nieuws dat Steelcase vanaf heden 100% aandeelhouder is van Orangebox Group Limited. Orangebox is een producent van onder andere akoestische oplossingen die centraal staan binnen de veranderende werkomgeving. Het is daarnaast een voorloper in innovatie en duurzaamheid. Deze overname zorgt ervoor dat Steelcase in staat is om een nog uitgebreider portfolio aan meubilair aan te bieden dat samenwerken en agile werken stimuleert.

Allan Smith, Vice-President Global Marketing of Steelcase, prijst vooral de marktbenadering van Orangebox. ‘’Orangebox was een van de eerste merken in de branche die erkende dat mensen meer alternatieven willen voor een traditioneel bureau om in verschillende houdingen te kunnen werken. Zij begrepen de behoefte voor balans tussen het werken in privacy en de omschakeling naar samenwerken gedurende de dag.’’ Er wordt daarom ook veel verwacht van deze samenwerking. Steelcase ziet de mogelijkheid om het marktaandeel van Orangebox te verdubbelen binnen vijf jaar.

Als OCS+ Steelcase zijn wij erg blij dat Steelcase een sterk merk als Orangebox heeft overgenomen en wij daardoor ook een officiële dealer zijn van Orangebox producten. Samen zijn we nu in staat om van Orangebox een wereldwijd gerenommeerd merk te maken. Op onze productenpagina staan reeds al een aantal producten van Orangebox die wij leveren. Dit portfolio zal de komende tijd uitgebreid worden!

TwitterFacebookLinkedIn
Back to top