Reactie toevoegen

Steelcase introduceert de multifunctionele Cavatina op Orgatec

Nieuws
1060 keer gelezen

Afgelopen week vond in Keulen weer een nieuwe editie van de jaarlijkse Orgatec beurs plaats. Steelcase maakte van deze gelegenheid gebruik om de Steelcase Cavatina, een nieuwe multifunctionele stoel, te introduceren die is ontworpen in co-creatie met designstudio Odo Fioravanti.

“Het beeld van een werkomgeving vanuit het perspectief van een werknemer verandert. In plaats van een persoonlijk vast bureau prefereert men juist een dynamische werkomgeving. Hierdoor wordt flexibel meubilair erg belangrijk.” aldus Alessandro Centrone, Vice President Marketing EMEA van Steelcase.

Het design van de Steelcase Cavatina sluit hier naadloos op aan. Geïnspireerd door de melodieuze klanken van een opera die het publiek verwachtingsvol laat blijken wat de uitvoering inhoudt. Deze inspiratie heeft Odo Fioravanti proberen te vertalen in een oplossing die in elke ruimte volledig tot zijn recht komt.

De Cavatina is een hele diverse lijn van stoelen. De golvende lijnen op de achterkant doen denken aan een fijne schelp en geven de stoelen een harmonieuze uitstraling. Een gevarieerd materiaalgebruik van polypropyleen, metaal en hout zorgen voor een comfortabele ondersteuning van de verschillende doeleinden waar deze stoel voor gebruikt wordt.

TwitterFacebookLinkedIn
Back to top