Deel deze pagina

TwitterFacebookLinkedIn

Hollands Nieuwe

Why

Hollands Nieuwe heeft vanuit haar duurzaamheid visie gekeken naar mogelijkheden binnen haar kantoorinrichting om producten toe te passen voor een duurzaam kantoor. Hollands Nieuwe heeft ervoor gekozen om in haar kantoorpand gebruik te maken van ruwe materialen als hout, beton en staal. OCS+ Steelcase heeft hierin het hele projectmanagement uitgevoerd en daarnaast de gehele kantoorinrichting verzorgd.

How

Samen met OCS+ Steelcase heeft Hollands Nieuwe gekeken welke producten op het gebied van Design, Kwaliteit en Duurzaamheid het beste bij het bedrijf pasten. Er is gekozen voor producten van Steelcase, een van de meest vooruitstrevende producenten als het gaat om Cradle-to-Cradle producten en duurzame productie.

What

Alle geplaatste Steelcase stoelen bij Hollands Nieuwe zijn voorzien van een Eco-Label certificaat. Alle bureau en vergadertafels van Steelcase zijn voor 94% recyclebaar. Daarnaast is het gekozen tapijt, DESSO Airmaster, Cradle-to-Cradle gecertificeerd en heeft dit tapijt een positieve werking op het binnenklimaat van het kantoor van Hollands Nieuwe.

Reactie toevoegen

Meer weten over Hollands Nieuwe?

Back to top