Technologie & Innovatie

 Building-Intelligence-Smart-Workplace 

Introductie IoT Building Intelligence 

Onderzoek wijst uit dat 65% van de vergaderruimten in veel gevallen niet worden gebruikt op basis van beschikbaarheid en dus fysiek leeg staan. Daarnaast wordt in 90% van de gevallen een vergaderruimte gebruikt door een kleinere groep dan waar hij voor bedoeld is, ineffectief en tevens een enorme kostenpost voor Real-Estate. 

Wij introduceren dan ook de IoT voor de werkomgeving onder de naam Building Intelligence. Een combinatie van automatische gebouw sensoring waarbij uw werkplek en de vergaderruimtes worden voorzien van sensoren, een beheerportaal voor de gebruikers en gebouwbeheerders die hen in staat stelt hun werkomgeving maximaal te benutten en een koppeling met het facilitair systeem. Ontdek de mogelijkheden van IoT Building Intelligence 

Steelcase & Microsoft Partnership

Onze huidige werkzaamheden vereisen dat we ons creatieve potentieel inzetten om problemen op te lossen, nieuwe connecties te maken en nieuwe ideeën te genereren.

Creativiteit is niet alleen het domein van kunstenaars en muzikanten meer. Het is een proces waarin we allemaal in betrokken worden en ons moeten ontwikkelen.

Met innovatieve technologie geintegreerd in inspirerende ruimtes helpen Microsoft en Steelcase mensen de kracht van creativiteit te herondekken.

Bekijk de Video

  Microsoft-Steelcase-Video
Creative Spaces  

Creative Spaces

Microsoft en Steelcase introduceren Creative Spaces, een ecosysteem die plaats en technologie samenbrengt om mensen te helpen nieuwe ideeën te genereren en te laten excelleren in hun werkzaamheden. 

Ontdek Creative Spaces 

 

Place + Technology Drive Creative Performance

Onderzoek toont aan dat creativiteit een iteratief proces is waarin iedereen kan deelnemen, en niet beperkt is tot éen type persoon. Steelcase en Microsoft hebben een partnership die mensen helpt hun creatieve potentieel te bereiken op het werk. Zowel Steelcase als Microsoft geloven in het feit dat we allemaal de capaciteit hebben om creativiteit te ontwikkelen. Gezamenlijk onderzoek door beide bedrijven wijst uit dat medewerkers die onder druk staan om creatief werk te produceren, veelal niet de werkomgeving hebben die aansluit op hun creatieve proces. 

 

Creativiteit-Microsoft-Steelcase-Partner 

Workshop-Steelcase-Microsoft-Innovatie

 

Workshop Creative Spaces

 

Om dit creatieve proces te ondersteunen, hebben we een nieuwe interactieve workshop ontwikkeld. Tot nu toe werden ontwikkelingen in ruimte en technologie op de werkplek vaak afzonderlijk besproken door verschillende teams met verschillende doelstellingen. Dat is de reden waarom OCS+ Steelcase en Microsoft samen werken aan Creative Spaces, een ecosysteem dat ruimte en technologie samenbrengt om mensen te helpen nieuwe ideeën te genereren en hen verder te laten ontwikkelen. Meldt u aan voor de workshop door op deze link te klikken. Na aanmelding van uw team of organisatie nemen wij contact met u op om een moment hiervoor in te plannen. 

Meer weten?

Back to top