Nieuws

Vacature: Commerciële Binnendienst medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze Commerciële Binnendienst afdeling. Zie jij jezelf als een waardevolle toevoeging op onze organisatie en kijk je er naar uit om samen met ons unieke werkomgevingen te creëren? Bekijk dan deze vacature en neem contact met ons op!

 

hiring-vacature

OCS-Steelcase-Design-District

 

 

OCS+ Steelcase is aanwezig op Design District

Op 6,7 en 8 juni is het weer tijd voor hét jaarlijkse evenement op het gebied van interieurdesign: Design District*. In de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zullen zowel de gevestigde namen als jonge ontwerpers hun beste producten laten zien. Kom in contact met je vakgenoten en laat jezelf inspireren!

Via deze link heeft u de mogelijkheid om uwzelf te registeren. Vul uw gegevens in en ontvang een voucher om het evenement gratis te bezoeken. Registratie is mogelijk tot maandag 4 juni.

*Design District is het beste vak evenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. 

 

SILQ: A Canvas for Individual Expression

De vorm en het op maat gemaakte design van de nieuwe Steelcase SILQ bureaustoel geeft designers de mogelijkheid om hier hun eigen visie op los te laten.

Steelcase heeft de SILQ ontworpen en geproduceerd om de traditionele mechanismen te vervangen en meer gebruik te maken van de natuurlijke houding van een persoon. Door een baanbrekende studie naar materialen, waar op dit moment een patent op wordt aangevraagd, heeft het team een nieuw soort materiaal ontdekt waarmee het een makkelijk te bouwen stoel mee ontwikkelt. Een stoel die tevens reageert op de input van het menselijk lichaam zonder dat het veel verandering aanbrengt in de stoel zelf.

Bekijk de SILQ hier!

 

 

Steelcase SILQ

Framery NapQ Q Pod

 

 Framery NapQ

Het welzijn van medewerkers binnen de werkomgeving wordt steeds belangrijker. Naast het voldoende bewegen en de voeding van een werknemer is ook voldoende slaap een thema waar meer aandacht aangegeven wordt. Een powernap wordt vaak nog als een taboe gezien, echter kan het zorgen voor een verhoging van je concentratie en een verbetering van je humeur, geheugen en het vermogen om te leren.

Framery reageert op deze trend door de Framery NapQ te presenteren. Deze meeting pod uit de Q-serie van Framery is speciaal ontworpen om in een rustige omgeving een powernap te kunnen houden. Deze akoestische cel kan dus ieder bedrijf helpen om de productiviteit van hun werknemers te verhogen door middel van het aanbieden van een ruimte om te ontspannen. 

Steelcase Learning + Innovation Center

Het Steelcase Learning + Innovation Centre in München, ook wel LINC genoemd telt zo'n 14,400 vierkante meter vloeroppervlak. De omgeving is speciaal ontworpen om klanten, designers, architecten, werknemers en andere balngstellenden ruimte te bieden om samen te leren, te ontdekken, te inspireren en te innoveren.

Het nieuwe Steelcase hoofdkantoor bevat onder andere een WorkCafé, WorkLife, Test Centre, R&D, Learning Studio en een van de grootste deuren van Europa. Bent u benieuwd naar het nieuwe hoofdkantoor en wilt u een kijkje komen nemen? Klik hier om uzelf aan te melden, wij nemen u graag mee naar München om kennis te maken met de nieuwste innovaties op het gebied van interieurinrichting!

 

Steelcase-Innovation-Experience-Learning-Center

 Building-Intelligence-Smart-Workplace 

Introductie IoT Building Intelligence 

Onderzoek wijst uit dat 65% van de vergaderruimten in veel gevallen niet worden gebruikt op basis van beschikbaarheid en dus fysiek leeg staan. Daarnaast wordt in 90% van de gevallen een vergaderruimte gebruikt door een kleinere groep dan waar hij voor bedoeld is, ineffectief en tevens een enorme kostenpost voor Real-Estate. 

Wij introduceren dan ook de IoT voor de werkomgeving onder de naam Building Intelligence. Een combinatie van automatische gebouw sensoring waarbij uw werkplek en de vergaderruimtes worden voorzien van sensoren, een beheerportaal voor de gebruikers en gebouwbeheerders die hen in staat stelt hun werkomgeving maximaal te benutten en een koppeling met het facilitair systeem. Ontdek de mogelijkheden van IoT Building Intelligence 

Steelcase & Microsoft Partnership

Onze huidige werkzaamheden vereisen dat we ons creatieve potentieel inzetten om problemen op te lossen, nieuwe connecties te maken en nieuwe ideeën te genereren.

Creativiteit is niet alleen het domein van kunstenaars en muzikanten meer. Het is een proces waarin we allemaal in betrokken worden en ons moeten ontwikkelen.

Met innovatieve technologie geintegreerd in inspirerende ruimtes helpen Microsoft en Steelcase mensen de kracht van creativiteit te herondekken.

Bekijk de Video

  Microsoft-Steelcase-Video
Creative Spaces  

Creative Spaces

Microsoft en Steelcase introduceren Creative Spaces, een ecosysteem die plaats en technologie samenbrengt om mensen te helpen nieuwe ideeën te genereren en te laten excelleren in hun werkzaamheden. 

Ontdek Creative Spaces 

 

Place + Technology Drive Creative Performance

Onderzoek toont aan dat creativiteit een iteratief proces is waarin iedereen kan deelnemen, en niet beperkt is tot éen type persoon. Steelcase en Microsoft hebben een partnership die mensen helpt hun creatieve potentieel te bereiken op het werk. Zowel Steelcase als Microsoft geloven in het feit dat we allemaal de capaciteit hebben om creativiteit te ontwikkelen. Gezamenlijk onderzoek door beide bedrijven wijst uit dat medewerkers die onder druk staan om creatief werk te produceren, veelal niet de werkomgeving hebben die aansluit op hun creatieve proces. 

 

Creativiteit-Microsoft-Steelcase-Partner 

Meer weten?

Back to top