Softshell Chair

De zittingconstructie van de Softshell Chair biedt een mate van comfort die pas duidelijk wordt tijdens het gebruik: verticale ribben in de rugschaal passen zich aan de gebruiker aan en zorgen zowel voor bewegingsvrijheid als voor superieur comfort, zelfs bij langdurig zitten. De vloeiende contouren en aangenaam zachte bekleding over het volledige oppervlak verlenen de Softshell Chair zijn kalme, knusse en uitnodigende karakter. 

Stoel met vier poten

  •  Rugleuning en zitting: flexibele bovenschaal voor de rugleuning. Zit- en rugschaal van glasvezelversterkt polyamide. Binnenbekleding zitting en rug: polyurethaanschuim. De armleuningen zijn geïntegreerd in de zitschaal. Uitvoeringen in stof en Leder met twee naden langs de zijkanten van de rugleuning. 
  • Onderstel met vier poten: polyamide in chocoladekleur of basic dark met glijders. 

Vijfstervoet

  • Rugleuning en zitting: flexibele bovenschaal voor de rugleuning. Zit- en rugschaal van glasvezelversterkt polyamide. Binnenbekleding zitting en rug: polyurethaanschuim. De armleuningen zijn geïntegreerd in de zitschaal. Uitvoeringen in stof en Leder met twee naden langs de zijkanten van de rugleuning. 
  • Vijfsteronderstel: poedercoating (basic dark) of gepolijst aluminium. 

Vierstervoet

  • Rugleuning en zitting: flexibele bovenschaal voor de rugleuning. Zit- en rugschaal van glasvezelversterkt polyamide. Binnenbekleding zitting en rug: polyurethaanschuim. De armleuningen zijn geïntegreerd in de zitschaal. Met twee naden langs de zijkanten van de rugleuning. 
  • Viersteronderstel: aluminium gepoedercoat in basic dark of gepolijst aluminium (draaibaar met comfortabele dieptevering in de zitting). 

Softshell side chair

  • Rugleuning en zitting: zit- en rugschaal uit polyamide versterkt met glasvezel, flexibel bovendeel rugleuning. Binnenbekleding zitting en rug: polyurethaanschuim. 
  • Onderstel met vier poten: polyamide in chocoladekleur of basic dark met glijders. 

 

 

 

Meer weten over Softshell Chair?

Back to top