Steelcase Bivi Desking

Authentieke verhalen beginnen met de vrijheid om iets te creëren wat representatief is voor wie je bent en wat je doet. De Steelcase Turnstone Bivi, die bureaus, zitplaatsen en opbergruimtes omvat, herdefinieërt de hedendaagse werkruimte in een moderne manier en laat hierbij een mooi design en personalisering samenkomen.

 De Steelcase Turnstone Bivi is een benchingsysteem dat een start-up cultuur ondersteunt door wendbaarheid te bevorderen en werknemers zelf de keuze en controle op kantoor te geven. Het Steelcase Turnstone Bivi systeem bevat een volledig assortiment aan standaard materialen en de mogelijkheid om het naar eigen wens te personaliseren. Daarnaast bestaat het uit modulaire componenten, akoestische panelen, frontpanelen en ondersteunt het niet alleen de zithoogte, maar meerdere zit- en sta hoogtes.

 Specifieke kenmerken en voordelen Steelcase Bivi

  • Modulariteit: De Bivi maakt het mogelijk om verschillende houdingen aan te nemen, daarnaast kan met een druk op de knop de privacy en ergonomie van de werkplek aangepast worden. Op basis van inzicht is er een ontwerp ontwikkelt dat zit-, sta- en lounge-opties aanbiedt. Zo kunt u meer doen met minder.
  • Sit+Stand: Bivi maakt het mogelijk om op verschillende manieren te werk te gaan. Het is mogelijk om in een traditionele zittende houding te werken, maar het is ook mogelijk om in een staande houding aan de slag te gaan voor bijvoorbeeld een vergadering. Uiteraard is Bivi ontworpen als kantooroplossing voor teams. Daarom biedt het zowel de mogelijkheid voor een staande als zittende houding aan in één systeem. Het intuïtieve design van Bivi ondersteunt op unieke wijze het dynamische karakter van creatief werken.
  • Lounge: Combineer of gebruik een van de lounge-applicaties zoals een vrijstaande box of een Rumble Seat om een ontspannen en weelderige sfeer op de werkplek te creëren.
  • Privacy: Geconcentreerd werken vereist een omgeving waarin afleiding zorgvuldig wordt voorkomen. De privacyschermen en Arch-Infills creëren visuele grenzen waardoor u geconcentreerd en productief kunt blijven tijdens het werken.
  • Technologie: Dankzij de ingebouwde voeding van de Bivi kunt u de hele dag uw apparaten bij u in de buurt opladen. Deze opties zijn geschikt voor elke moderne werkplek, daarnaast biedt het nette snoerbeheer aan om oppervlakten overzichtelijk te houden. Dat zorgt er voor dat u gefocust blijft op de dingen die er het meest toe doen.

 

 

Steelcase Bivi - Design Story

Offerte aanvragen

Steelcase Bivi Brochure EN

Steelcase-Bivi-Brochure

-

Meer weten over Steelcase Bivi Desking?

Back to top