Steelcase Divisio

In de hedendaagse werksfeer, waar werknemers gedurdende de dag vaak wisselen tussen samenwerken en individueel werken en weer terug, is het belangrijk om makkelijk te kunnen schakelen. De Steelcase Divisio  side screen laat werknemers de mogelijkheid om hun werkruimte te personaliseren naar het werk wat zij op dat moment trachten te doen. Het is makkelijk om het scherm te verwijderen, waardoor het mogelijk wordt om samen te werken of juist het scherm toe te voegen om zo duidelijke grenzen aan te geven en privacy te verzorgen.

Specifieke kenmerken en voordelen Steelcase Divisio

  • Grenzen: De Divisio side screen geeft de gebruikers een stukje privacy, maar heeft wel een hoogte die het samenwerken niet gelijk onmogelijk maakt. De gebruiksvriendelijke side screen bezit een 8'' overlap over het werkblad, wat nog meer ruimtelijke privcacy toevoegt.
  • Personalisatie: Divisio laat mensen in hun ruimte in delen op die manier die voor hun het meest toepasbaar is. Het stoffen, magnetische oppervlak kan gebruikt worden om visueel voorwerpen te laten zien.
  • Flexibiliteit: De side screen kan ook vastgemaakt worden aan het bureau, als mobiliteit van de side screen niet noodzakelijk is.

Designing for Sustainability

Wij geloven dat producten die de natuur zo min mogelijk schaden, de beste manier is om kantooroplossingen te bieden. Dat is waarom er tijdens elke stap in het proces - design, fabricage, bezorging en de productlevenscyclus - gekeken wordt naar de impact van het werk op de mensheid en de natuur. Daarbij staat centraal dat wij altijd op zoek zijn naar manieren om dit proces te verbeteren. De Steelcase Divisio is voor 98 % recylclebaar en bestaat voor 31 % uit recycled materiaal.

 

Steelcase Divisio - Design Story

Offerte aanvragen

Steelcase Divisio Brochure EN

 Steelcase Divisio Brochure

Meer weten over Steelcase Divisio?

Back to top