Steelcase Flex

De Steelcase Flex Collectie is ontworpen op basis van diepgaand onderzoek. Over de hele wereld zijn verschillende goed presterende en nauw samenwerkende teams geobserveerd, om te begrijpen op welke manier zij werken en wat zij hiervoor nodig hebben. Steelcase Flex is een uitstekend instrument voor teams die gebruik maken van de design-thinking methode of een agile methode van werken hanteren. Het biedt hen de flexibiliteit en controle over hun omgeving die zij nodig hebben om de diversiteit van activiteiten gedurende een dag te kunnen uitvoeren.

De gehele collectie is ontworpen op een manier zodat elk afzonderlijk element het geheel versterkt. De slimme details zorgen ervoor dat creativiteit gestimuleerd wordt en de kwaliteit van het werk op de werkplek wordt verhoogt. Uiteindelijk werkt de Steelcase Flex collectie zelf ook als een team, elk element heeft zijn eigen waarde voor de totale werkomgeving, maar als team werken de elementen samen het best. Kijk op welke manier vier verschillende samenwerkplekken kunnen worden gecreëerd met de Steelcase Flex Collectie.

Agile Studio

De Agile Studio ondersteunt goed preseterende teams die leunen op de nieuwste technologiën en samen een agile methodologie van werken hanteren. Het werken in bepaalde, terugkomende, cycli en de diversiteit van activiteiten gedurende de dag, vragen om een omgeving die dit ondersteunt. Efficiënt en snel. De Steelcase Flex Collectie kan zo geconfigureerd worden zodat er op elk moment van de dag een ideale werkomgeving aanwezig is: Daily Stand-Up, Sprint Planning, Paired Programming, Sprint Review en Team Celebration.

Creative Studio

De Creative Studio ondersteunt creatieve teams die volgens de design thinking methode werken. Het geeft de ruimte voor het genereren en uitvoeren van nieuwe ideëen, door het aanbieden van een brede en flexibele omgeving om met elkaar te creëeren en te delen. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van een van de vier indelingen: Workshop, Brainstorm, Pitch and Share en Focus Retreat.

Team Neighborhood

De Team Neighborhood zone bestaat uit een multifunctioneel gebied, dat een gestructureerde ruimte voor teams aanbiedt. Deze ruimte geeft teams een verscheidenheid aan zowel focus, samenwerkopties als ruimtes om samen te komen. De Team Neighborhood bestaat uit drie verscihllende gebieden: Focus Retreat, Kitchen Table en Front Porch.

Team Basecamp

De Team Basecamp zone is een zone voor teams met een gezamenlijke expertise binnen een organisatie. Het biedt een gestructureerde omgeving voor teams, maar toch ook de mogelijkheid om flexibel te wisselen van plek. Deze ruimte richt zich vooral op het ondersteunen in individuele focus werkplekken en samenwerk opties. De Team Basecamp zone bestaat uit drie verschillende gebieden: Inidvidual Work, Working Together en Communal Zone.

 

Steelcase Flex Collectie

Meer weten over Steelcase Flex?

Back to top