Steelcase FrameFour

Werken bestaat uit een serie van transities gedurende de dag. Van individueel werken tot werken in teams, van samenwerken tot volledige zelfstandige focus de gehele dag. De Steelcase FrameFour maakt het mogelijk om hier moeiteloos op aan te passen doordat het een systeem aanbiedt dat allerlei manieren van werken ondersteunt. De FrameFour zorgt voor een complete werkplek waar zowel flex als vast aan gewerkt kan worden. Een effeciënte werkplek dat zowel technologie als handige tools ondersteunt.

 Stijl van werken met de Steelcase FrameFour

  • Vaste werkplekken: Het gedeelte met een vaste werplek zorgt voor individuele privacy terwijl het wel de mogelijkheid behoudt om interactie aan te gaan en samen te werken. FrameFour kan gepersonaliseerd worden om aangepast te worden op de wensen en behoeften van de werknemer.
  • Flex werkplekken: Werkt men alleen of met anderen, hier kan men gezien worden door de andere werknemers. Voor mensen die flex werken ondersteunt dit systeem taakgericht werken. FrameFour heeft zowel enkele als back-to-back configuraties, met elk een opslagvoet of een frame met vier poten heeft. Het gedeelte om samen te werken is handig in gebruik voor het delen van informatie en brainstormen. De persoonlijke locker die geïntregeerd zit in de opslagvoet zorgt ervoor dat persoonlijke eigendommen veilig opgeslagen kunnen worden en heeft meerdere stroomaansluitingen.
  • Meeting zone: FrameFour biedt ook een flexibele ruimte speciaal gemaakt voor samenwerking en het ondersteunen van individueel en gezamenlijk werken tijdens de looptijd van een project. Geïntegreerde kabelmanagement, beenruimte en een uitgebreid vlak beschikbaar om met meerdere mensen productief te werken..

 

 

Steelcase FrameFour - For the ways we work

Offerte aanvragen

Steelcase FrameFour Brochure EN

Product Environmental Profile FrameFour

productenvironmentalprofile

Meer weten over Steelcase FrameFour?

Back to top