Deel deze pagina

TwitterFacebookLinkedIn

TNO

Why

Flexibel werken, dat is het uitgangspunt binnen de nieuwe kantooromgeving van TNO. Het nieuwe hoofdkantoor bevat alle elementen om daar te werken waar men het beste uit zichzelf kan halen. De medewerkers hebben geen vaste werkplek meer en kunnen op 4 verschillende etages activiteit gericht werken. Sinds 2 maart 2015 werken de mensen naar volle tevredenheid vanuit het nieuw ingerichte kantorenpand “New Babylon”, direct gelegen naast het centraal station in Den Haag.

How

Een tijdloos en duurzaam karakter met de nadruk op het gebruik van organische vormen, dat was het uitgangspunt van de architect. Deze visie hebben we doorgevoerd in het hele pand. OCS+ Steelcase heeft gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stofferingen, duurzame materialen in combinatie met organische vormen van het meubilair, zowel qua vormgeving van zittingen en rugleuning alsmede de vormen van de tafelbladen en onderstellen.

What

Middels een openbare aanbesteding werden geïnteresseerde aanbieders gevraagd een uitgebreid meubelvoorstel te maken. Dit voorstel, passend bij de visie van het architectenbureau Hollandse Nieuwe, welke in de ontwerpfase een grote bijdrage heeft geleverd, bevat kwalitatief hoogwaardige producten van de bekende designers. OCS+ Steelcase kreeg in december 2014 de opdracht om het hoofdkantoor voor TNO in te richten. OCS+ Steelcase heeft naast het leveren van de inrichting ook het projectmanagement verzorgd, dit naar volle tevredenheid van het TNO management. Strakke deadlines werden hierin gehaald zodat de totale herhuisvesting naar het nieuwe hoofdkantoor door kon gaan.

Meer weten over TNO?

Back to top