Werken bij

Vacatures

Junior BIM Modelleur (HBO)

OCS+ Steelcase is op zoek naar een Junior BIM Modelleur. Heb jij ervaring met Archicad en Pcon en zie jij jezelf graag in een inspirerende omgeving werken voor mooie projecten? Dan is dit echt iets voor jou.

Bekijk de volledige vacature hier!

Junior Bouwkundig Tekenenaar (MBO)

OCS+ Steelcase is op zoek naar een Junior Bouwkundig Tekenaar. Heb jij ruime bouwkundige kennis en heb je enige kennis van 3D-modellatie en zie jij jezelf graag in een inspirerende omgeving werken voor mooie projecten? Dan is dit echt iets voor jou.

Bekijk de volledige vacature hier!

Account Manager

OCS+ Steelcase is op zoek naar een Account Manager die op basis van strategische account plannen en input van Sales Support Resources, Producten en Workplace consultants salesgesprekken voert met nieuwe en toegewezen bestaande relaties. Kom jij samen met ons bouwen aan een mooie toekomst en inspirerende omgevingen?

Bekijk de volledige vacature hier!

 

Over OCS+ Steelcase 

Dagelijks laten wij ons inspireren door duizenden relaties overal ter wereld. OCS+ Steelcase maakt de vertaling van eisen en wensen van de opdrachtgever naar de mogelijkheden van dit moment. Voor nieuwe of te renoveren bedrijfspanden ontwerpen wij een omgeving waarin architectuur, interieur en technologie samenkomen. En die recht doet aan de corporate identity en de bedrijfscultuur. 

Als team werken aan innovatieve werkomgevingen is onze passie. Dat doen wij samen met interne en externe projectpartners zoals architecten, designers, ingenieurs en aannemers. We leggen nieuwe verbindingen, komen met spannende ideeën en integreren de meest recente technologie in ons concept om tot het beste resultaat te komen. Dat maakt nieuwe kantooromgevingen bijzonder - puur en inspirerend.

Voor de inrichting is er een duurzaam en breed assortiment van meer dan 100 geselecteerde merken. Duurzaam, kwalitatief en ergonomisch verantwoord. Voor elke vraag bieden wij een creatieve klantgerichte oplossing. Dat is onze kwalitatieve bijdrage aan het toekomstige succes van onze klant. 

Meer weten?

Back to top